divendres, 15 de novembre del 2013

Com usar les imatges dels altres usuaris

Són molts els usuaris de les Xarxes Socials que comparteixen imatges dels seus productes preferits. Sobretot les trobarem a les xarxes més visuals, com ara Facebook i Instagram, però també a Twitter. Per les empreses d'aquests productes són imatges fantàstiques i impagables, ja que mostren el nostre producte d'una forma única, divertida i que no podem tornar a reproduir per més que ho vulguem.

Per això, moltes marques aprofiten aquestes imatges i les comparteixen també en els seus canals socials, per fer-les arribar a d'altres usuaris. És una pràctica molt estesa i que funciona molt bé, ja que a la gent li agrada veure imatges úniques i divertides. Ara be, per compartir aquestes imatges, cal seguir un parell de consells que expliquem el l'últim "Connecta't" de Ràdio Igualada.

El primer consell és força voluntari, però si podem, val més no estalviar-nos-el: demanar permís a l'usuari per fer servir la seva imatge. El segon, aquest ja més obligatori, és dir o mencionar -si podem- la persona/usuari que ha penjat la fotografia. D'aquesta manera, l'autor se sentirà content i generarem conversa amb els seus amics i seguidors.

Com sempre, us deixo el podcast i un parell d'exemples. Que ho gaudiu!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada



Moltes gràcies per participar!