Marc Mañé

Hola a tothom! Sóc un jove emprenedor, un apassionat de les Xarxes Socials i amant de les noves tecnologies. De formació periodística, sóc assessor en Xarxes Socials, Community Manager i acompanyo a organitzacions per treure el màxim profit de la comunicació 2.0. Format com a periodista, de seguida em vaig enganxar a les Xarxes Socials.

Assessoro i acompanyo a tot tipus d'organitzacions que volen estar presents i comunicar-se en les Xarxes Socials. Creo i aplico estratègies de comunicació 2.0 per a que puguin fer servir eines tan bàsiques en la comunicació d'avui com Facebook, Twitter, blocs, LinkedIn, Youtube, Pinterest o Instagram. El meu objectiu és potenciar aquests canals de comunicació 2.0 i ajudar a aquestes organitzacions a treure el màxim rendiment de les seves Xarxes Socials.

El meu treball està pensat per empreses, professionals o entitats que vulguin tenir i gestionar-se de forma independent els seus propis perfils a les Xarxes Socials. En una de les primeres estratègies en Xarxes, un bon amic em va dir: "Tu mai en sabràs tan de cuina com jo en sé", al que jo li vaig respondre: "És que jo no vull saber-ne de cuina, tu has de saber tan com jo de comunicació 2.0." Descobriu perquè és important tenir una bona estratègia de comunicació 2.0 en Xarxes Socials.

Combino la meva tasca com a assessor actuant com a Community Manager per a organitzacions i formador en diferents àmbits de la comunicació 2.0 i de les noves tecnologies. En aquest sentit, he realitzat diversos cursos i classes particulars en aquests àmbits.

A més a més, sóc el responsable de comunicació de l'Associació de Botiguers del Mercat Municipal de la Masuca d'Igualada i formo part de JCI Igualada i de TICAnoia, del que en sóc el responsable de comunicació

Si esteu interessats en el meu CV complet, podeu visitar el meu perfil a LinkedIn .