divendres, 11 de novembre de 2011

Facebook: Com amagar les històries que no ens interessen

Sobre el paper, Facebook és una xarxa social que ens ha de permetre estar en contacte amb els nostres amics i aficions. En la realitat, molts dels missatges que voldríem veure queden enterrats per les actualitzacions de la resta de contactes, que inunden el nostre Facebook i que ens impedeixen trobar els missatges dels nostres amics reals.

Si voleu seguir les actualitzacions del vostre cercle d’amistats o familiars i voler evitar quedar colgats per les històries de la resta de contactes, us recomano que seguiu aquests passos:
  • Gestioneu la vostra llista d’amistats. Reviseu a qui teniu com a amistat per detectar falsos amics de Facebook o empreses que es fan passar per persones. Elimineu a aquella gent que actualitza sobre coses que no us interessen o aquells amb qui ja no voleu tenir cap mena de relació.
  • Marqueu com a Top Histories les actualitzacions més importants. Facebook ens permet marcar com a important els missatges que més ens agradin. Si ho feu, Facebook mostrarà més missatges d’aquella persona perquè els considerarà més importants per a vosaltres.
  • Marqueu quantes actualitzacions voleu rebre d’una persona. Per a cada un dels nostres contactes podem marcar quantes actualitzacions podem rebre. Tenim tres opcions: totes les actualitzacions, la majoria d’actualitzacions i només les importants. Per escollir entre aquestes opcions, hem de buscar el botó Subscribed que trobarem si posem el ratolí sobre la foto del contacte en el Canal de Notícies o en el perfil personal d’aquesta persona. També ho trobarem a la part superior dreta de cada una de les seves actualitzacions.
  • Marqueu quines subscripcions voleu rebre d’aquella persona. També podem marcar quin tipus de missatges volem rebre d’aquella persona. Podem triar entre esdeveniment en directe, actualitzacions, fotos, jocs, comentaris, música... Si desmarquem alguna de les opcions, ja no en veurem més actualitzacions d’aquell tipus. Per activar/desactivar aquestes opcions, hem de buscar el botó Subscribed, del que us he parlat fa unes línies.
  • Amagueu les notícies que no us interessin. A la part dreta de les actualitzacions podrem veure una opció que es diu “Amaga la notícia”. A més notícies amagades, més actualitzacions rebrem d’aquella persona.
  • Desentén-vos de les amistats. Si marquem aquesta opció, Facebook ens deixarà de mostrar notícies d’aquella persona.

Si teniu més recomanacions, deixeu-les als comentaris!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entradaMoltes gràcies per participar!