dimarts, 17 de setembre del 2013

Polítics, compte amb les Xarxes, ensenyen les vostres vergonyes

Aquests són uns temps políticament molt moguts i si qualsevol declaració pública genera infinitat de comentaris, imagineu-vos una piulada poc o gens calculada. Últimament estem veient molts comentaris de polítics fora de to a les Xarxes Socials. Alcaldes que fan apologia d’una intervenció militar a Gibaltrar, membres de noves generacions que pengen fotografies amb banderes franquistes, dirigents polítics a qui els hi agafa una insolació per les morts a les platges i agrupacions locals de partits polítics que volen boicotejar expressions polítiques contràries als seus ideals.




Si som polítics, una piulada mal calculada ens pot convertir en la riota de les Xarxes i erosionar la imatge del partit. Lamentablement, la gran majoria de partits no fan res per evitar-ho ni per corregir-ho. A vegades, fins i tot, comparteixen aquests ideals tant barroers.

Si som polítics, hem de saber controlar els impulsos dels nostres dits i evitar que els comentaris que faríem en una barra de bar s’escampin com la pólvora i ocupin milers de línees, obtinguin més RTs que el nostre pensament polític i ocupin les pàgines i bits de qualsevol de mitjà de comunicació, ansiosos per les cagades dels polítics a Twitter.

A vegades cal saber aturar-se i, fins i tot, mostrar-se distant. Els canals 2.0 són una gran oportunitat pels polítics, sempre que les sàpiguen fer servir. Si, per contra, no saben com fer-les servir, millor callar i semblar idiota que piular i demostrar que ho són.

Article d'opinió a l'Anoiadiari.cat, publicat el 29 d'agost de 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada



Moltes gràcies per participar!