dimecres, 3 d’octubre de 2012

Ensenya l’interior del teu negoci amb Google Business Photos

Google va renovant mica en mica el seu servei de mapes i les possibilitats que ofereix a negocis i establiments. L’última eina publicada és Google Business Photos, un servei que ens permet ensenyar l’interior de la nostra botiga com si hi estiguéssim presents. De fet, el que fa Google Business Maps és introduir-nos a l’interior de les botigues de la mateixa manera que Google Street View ens permet passejar pels carrers de la nostra ciutat.Gràcies a Google Business Photos podem situar a l’internauta a l’interior del nostre establiment i ensenyar les virtuts de l’interior de la nostra botiga. L’usuari podrà desplaçar-se lliurement, podent recórrer tots els punts de l’establiment. Una bona eina per mostrar el món qui som i què oferir als nostres visitants.

Per aparèixer en aquesta eina l’únic que hem de fer és posar-nos en contacte amb alguns dels fotògrafs que estan a la nostra disposició, concretar una cita i deixar que ens facin les fotos. Al cap d’uns dies, les fotos interiors apareixeran a la fitxa del nostre establiment a Google Maps i Google+. Per concretar una visita d’un dels fotògrafs de Google podeu anar al web de Google Business Photos.

Si mai us atreviu a fer aquest pas, tingueu preparat el vostre establiment per a la trobada, deixeu-lo recollit, endreçat i prepareu alguna sorpresa. El que vegi el fotògraf és el que veuran centenars i milers usuaris de tot el món. Fixeu-vos amb l’exemple d’aquesta botiga de discos de San Francisco.

Què us sembla aquesta nova iniciativa de Google?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entradaMoltes gràcies per participar!