dijous, 19 d’abril de 2012

Vinthink, la Xarxa Social per als amants del vi

Cada cop hi ha més Xarxes Socials a Internet. I cada cop n’hi ha de més específiques. Aquest és el cas de Vinthink, una xarxa social exclusiva per als amants del vi. Aquesta és una proposta catalana que ja fa uns quans mesos que està en marxa i que té molt bona pinta. Fem una copa electrònica?

Pàgina principal de Vinthink
Vinthink és una Xarxa Social en la que els usuaris poden compartir la seva passió pels vins, conèixer noves varietats i conversar amb d’altres aficionats. Aquesta és una bona eina per trobar informació sobre les diferents varietats i vins i conèixer noves propostes. Està pensada tant per nous iniciats com per experts, ja que tots dos perfils en poden treure bon rendiment. Actualment, hi ha registrats 11.000 cellers, 60.000 vins i caves i ja ha reunit a més de 10.000 usuaris

Vinthink té un disseny atractiu i simple, el que permet una navegació ràpida i fluïda. Té les opcions típiques de qualsevol Xarxa Social, com ara un inici amb totes les notícies i la possibilitat de fer-se amics o seguidors d’altres usuaris. A més, i com a elements destacats, podem trobar les pestanyes de "Vins", "Bodegues" i "Esdeveniments".

Selecció de vins.

Esdeveniments.

En la pestanya de "Vins" podem trobar aquells vins que ja hem tastat o una selecció d’aquells vins que ens poden agradar segons els nostres gustos. Una gran eina per aquells que, com un servidor, li agraden els vins però no en té massa idea. A "Bodegues" hi podem trobar les bodegues i cellers productors, amb els seus vins. I a "Esdeveniment" podem localitzar per geolocalització aquells actes que es facin al voltant del món del vi.

Per fer l’experiència molt més interessant, també ens podem baixar l’aplicació per a iPhone. Aquesta aplicació ens permet comentar i valorar vins mentre els tastem, al restaurant, al celler, en un tast de vins o a casa nostra. A més, ens permet trobar els cellers, bodegues i cartes de vins més pròxims a nosaltres gràcies a la geolocalització. Totes aquestes opcions, si ho volem, les podem compartir a Facebook o Twitter.

Dins de Vinthink també hi ha un espai per a que les empreses hi participin. En aquest cas, tots els cellers i bodegues hi haurien de tenir una presència forta per posicionar bé els seus productes i activitats i donar-se a conèixer. A més de les opcions gratuïtes, Vinthink permet a les empreses promocionar-se mitjançant espais de patrocini.

Heu tastat Vinthink? Què us sembla? Teniu més informació al web de TICAnoia: Vinthink està pensada per als amants del vi, però també per als cellers

2 comentaris:

 1. Marc!

  Ens podries facilitar les darreres novetats quant a la Creació de noves Xarxes Socials?

  Interessant Post! :)

  Salutacions d'una Colega de Professió:

  /TF
  www.tina-font.com

  ResponElimina
 2. Tina,

  Ja hi pots contar-hi!
  Cuida't! :)

  ResponEliminaMoltes gràcies per participar!