dilluns, 4 de juliol del 2011

Com convertir un perfil personal de Facebook en FanPage

Facebook demana ben clarament que els seus usuaris siguin persones reals. Tot i això, moltes organitzacions decideixen obrir perfils personals per al seus negocis o institucions.

En el meu cas, no accepto cap petició d’amistat provinent d’una organització i fa mesos vaig explicar algunes de les avantatges que comporta tenir una FanPage en comptes d’un perfil personal. A més, ja hi ha usuaris que comencen a esborrar aquests perfils perquè, al seu entendre, no els hi aporten res.

Un dels dubtes que les organitzacions es plantegen en aquest punt és com fer aquest canvi sense perdre les amistats que han anat recollint durant la seva trajectòria. Fa pocs mesos, Facebook va engegar un nou servei que en teoria permet convertir els perfils personals en FanPages de forma fàcil, senzilla i, teòricament, sense perdre amistat. A la pràctica, però, conec casos en els que les empreses que han fet aquest canvi no han obtingut els resultats esperats.

Per evitar problemes (i per poder explicar-vos) he decidit realitzar una prova amb un perfil fals. Aquesta setmana, convertiré el perfil de Fes-te Amic Meu (festeamicmeu_a_hotmail.es) d’una pàgina personal a una FanPage amb l’eina que us comentava. La meva intenció es catalogar els passos i explicar-vos el funcionament per a que, si ho feu, pugeu mantenir les amistats en la nova FanPage.

Si heu entrat aquest missatge a través d’aquest perfil fals, també volia donar-vos les gràcies per participar en aquest experiment. Un cop estigui realitzat, us prometo que s’eliminaran els dos perfils i el vostre Facebook no ho notarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada



Moltes gràcies per participar!