dimecres, 24 de setembre del 2014

Croada contra les empreses que tenen perfils personals a LinkedIn

Des de fa algunes setmanes sembla que LinkedIn hagi engegat una croada contra les empreses que estan registrades a LinkedIn... com a persones. Estic parlant de persones com, per exemple, "Instalaciones Pérez Serrano", i que de tant en tant, ens inviten a formar part dels nostres contactes.

Un exemple d'empresa que té un perfil persona a LinkedIn

Crear un perfil persona per una empresa NO està permès a LinkedIn (com en d'altres xarxes, com ara Facebook), però això no ha impedit que centenars d'empreses s'aprofitin de la seva flexibilitat. Doncs bé, sembla que LinkedIn s'ha posat les piles i comença a perseguir aquelles empreses que fan trampes i s'apunten com a persones.

Si teniu la vostra empresa registrada com a persona us recomano que canvieu el vostre perfil o LinkedIn us podria suspendre o eliminar el vostre perfil, perdent, d'aquesta manera, totes les dades i contactes que teniu.

Quines alternatives tenim? Doncs bé, en tenim tres:
  • Crear un grup de debat per a l'empresa, treballadors i col·laboradors.
  • Crear una pàgina d'empresa.
  • Convertir el perfil de l'empresa, en el vostre, si no en teníeu cap.
D'aquestes opcions, jo us recomano tenir una pàgina d'empresa a LinkedIn, ja que a part de complir les regles, podreu controlar estadístiques i tenir moltes més opcions de configuració.

Un exemple, aleatori, de pàgina d'empresa a LinkedIn

Per cert, per evitar que les empreses es registrin a LinkedIn, la xarxa ha habilitat un detector de rostres. Cada cop que canviem la nostra foto de perfil, el web de LinkedIn l'analitza i si no hi veu una cara (perquè hem pujat un logotip, per exemple), no ens la deixa canviar.

Si voleu més informació us recomano la meva intervenció al "Connecta't" de Ràdio Igualada.



PD: Feu clic en el següent enllaç per accedir a la meva pàgina d'empresa a LinkedIn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada



Moltes gràcies per participar!