dilluns, 4 de novembre del 2013

Com activar els missatges privats a Twitter

Twitter va anunciar, ara fa uns dies, un canvi en la seva política dels missatges privats. A partir d'ara, podem permetre que qualsevol usuari ens enviï un missatge privat, sempre que sigui seguidor nostre en aquesta Xarxa Social. Fins fa pocs dies, Twitter només permetia que ens enviessin missatges aquelles persones a les que nosaltres seguíem, el que limitava molt la possibilitar de rebre missatges privats d'altres persones. Aquesta és una opció voluntària, però que és molt interessant si fem servir Twitter per connectar amb el nostre públic objectiu.

Aquest és un canvi molt interessant per totes les empreses, PIMEs, entitats i qualsevol organització que faci servir aquesta Xarxa Social per promocionar-se i donar-se a conèixer. Tal com vàrem explicar en l'últim Connecta't de Ràdio Igualada, rebre missatges privats ens permetrà que els nostres seguidors ens puguin preguntar dubtes, fer-nos comentaris i donar-nos la seva opinió respecte als nostres productes i serveis.



Si activem aquesta nova opció de Twitter (tal com fa Facebook des de fa alguns anys), més clients i seguidors es podran posar en contacte amb nosaltres i, per tant, els hi podrem donar una millor resposta i ajudar-los en el procés del compra.

Canviar aquesta configuració és molt senzill i només hem de seguir aquestes instruccions. Simplement hem d'anar a Configuració, anar a l'apartat Missatges i marcar la casella "Rebre missatges directes de qualsevol seguidor", tal com tinc fet al meu compte de Twitter. Si encara no ho teniu activitat, segurament haureu d'esperar uns dies a tenir-ho obert.


Actualització 22 de novembre del 2013: Twitter ha desactivat aquesta opció després de les crítiques d'alguns usuaris. Sincerament, crec que no s'ha entès que aquesta era una bona opció per a qui volgués.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada



Moltes gràcies per participar!