dilluns, 21 d’octubre del 2013

Les app mòbils per estar connectats a les Xarxes Socials "on the go"

En l'últim "Connecta't" de Ràdio Igualada vam parlar de les app "on the go" per poder gestionar les Xarxes Socials de les nostres empreses en mòbils o tauletes. A excepció de Twitter, la resta de Xarxes Socials tenen app específiques per gestionar les nostres pàgines, ja que les app generalistes no ens ho permeten fer.

En aquesta secció us expliquem quines són aquestes app i ens centrem en el cas de Facebook, Foursquare i Youtube, que han desenvolupat varies app específiques. Aquestes són app imprescindibles en el nostre dia a dia i que ens hem de baixar per gestionar la nostra pàgina si no tenim accés al PC o portàtil. 


A continuació repasso les app i us passo un enllaç per descarregar-vos-la:

Facebook Pages Manager

Aquesta app és fantàstica per penjar actualitzacions i fotos d'última hora. És molt completa i l'únic inconvenient és que no podem veure què fan i diuen les pàgines que seguim des de les nostres pàgines.

Facebook Pages Manager per a Google Play / Facebook Pages Manager per a iPhone / Facebook Pages Manager per a iPhone

Foursquare for Business

Aquesta app ens permet fer actualitzacions i penjar "Specials" en totes o una de les nostres botigues.

Foursquare Business per a Google Play / Foursquare Business Manager per a iOS
Youtube Capture

Aquesta és l'app per si volem penjar vídeos al nostre canal de Youtube. Ens permet editar-les, millorar-los i posar les descripcions necessàries. Ens evita haver de passar el vídeo al PC i del PC a Youtube.

Youtube Capture per a iPad / Youtube Capture per a iPhone

Twitter 

En el cas de Twitter, la mateixa app que farem servir a nivell personal la podem fer servir a nivell empresarial, ja que ens permet estar connectat a múltiples perfils. Atenció, però, a l'hora de fer RTs o mencions: sempre hem de vigilar des de quin perfil ho fem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada



Moltes gràcies per participar!